Wat zijn de modetrends in 2017? Ben jij benieuwd?

Benieuwd naar de modetrends in 2017? Ieder jaar komen er weer andere kleuren en accessoires voorbij tijdens de grote fashion shows. Wij vinden het daarom ontzettend leuk om alvast een kijkje te nemen in te toekomst. Er zijn voor 2017 weer een aantal opvallende trends gezien voor zowel de winter als de zomer.

Wijde pijpen horen weer bij de modetrends in 2017

Je gelooft het niet, maar het is wel zo. In 2017 komen de wijde broekspijpen weer helemaal terug. Ook rokken die wijd naar onderen uitlopen zijn straks weer in de mode. Ook truien die veel te groot lijken horen bij de modetrends van 2017. Hierbij horen brede schouders, waardoor de A-lijn weer helemaal terug is. De rokken zijn in het nieuwe jaar veel langer. Ook broekrokken en jassen die over de knie vallen zal je gaan zien. Trenchcoats zijn in de zomer hip, net als afgelopen zomer. Het accent wordt dan voornamelijk op de taille gelegd. Meer bloot en dan zie je vooral blote buiken en diepe V-halzen.

Luxe stoffen

We hebben het in 2016 al veel gezien, maar ook in 2017 is wol, leer en suède populair. Veel luxe stoffen, waaronder geborduurd, metallic en fluweel horen bij de modetrends in 2017. Ruiten, kunstig bont en jassen met een bontkraag zijn weer mode. Het schijnt ook weer helemaal een trend te worden dat er op stof teksten of foto’s gedrukt zijn. In de zomer zie je straks veel verticale, maar ook horizontale strepen. Ook zijn bloemenprints dan weer helemaal in de mode.

Strikblouse

Iets voor oude vrouwen? Wel nee, de strikblouse is dit najaar super in de mode! De kleur van de strik kan de kleur van de blouse zijn of juist een heel andere kleur. In de zomer worden blouses met geschulpte mouwen in de mode.

De hals staat in de picture

Alle aandacht gaat naar de hals en de nek. Dit door kragen, cols, sjaals en sieraden die nauw om de hals sluiten. De aandacht wordt niet alleen getrokken door de hals te bedekken, maar ook door lange oorbellen te dragen, gaat de aandacht naar de nek.

De kleur modetrends in 2017

Winterkleuren, zoals grijs en zwart zie je in 2017 ook nog. Ook lilla en roze tinten ga je in het nieuwe jaar veel zien. De kleur van het nieuwe jaar wordt blauw, maar ook rood wordt een modekleur. In de zomer van 2017 wordt een wit overhemd mode.

Facebook reacties